Új jelszó kérése
Kategóriák
Termékajánló
Hírlevél feliratkozás
Fizetési megoldás
Látogató számláló
0
0
0
4
5
7
3
Házhozszállítás

Termék részletek


Euvitis Floriana őrőlt kékszőlőmag

Euvitis Floriana őrőlt kékszőlőmag
2 050 Ft2050
Egységár: 23 Ft/db

A szőlőmag és a héj alkotói közül említhetjük a népi gyógyszerek hatóanyagaként is ismert resveratrolt. A vegyület egészségre gyakorolt hatásainak igazolására intenzív kutatómunka folyik; e munka egyes eredményeiről az irodalom beszámol, ismertek a tárgyra vonatkozó szabadalmi igénybejelentések is.

A szőlőmag a fenti összetevőkön kívül tartalmaz még rostanyagot, szénhidrátot, fehérjét, telítetlen zsírsavakat, cukrot és különböző ásványi anyagokat és nyomelemeket, amelyek fontosak az emberi szervezet számára.

 

90 kapszula

 • A szőlőmag jótékony hatását sok tapasztalat és számos kutatás támasztja alá. Az internetes oldalak felületes szemlézése során 43 olyan egészségi ártalmat számoltunk össze, ahol a szerzők a szőlőmag, ill. a benne lévő hatóanyagok fogyasztását javasolták a kóros állapot megelőzése, ill. enyhítése, megszüntetése érdekében.

  Természetesen nem vállalkozhatunk az átnézett cikkek kritikai elemzésére; tehát rendkívül óvatosan kell megfogalmazni állításainkat, mégis úgy gondoljuk, hogy a célzott vizsgálatok eredményei számos esetben elvezettek a generációs tapasztalatok mögött rejlő okok jobb megértéséhez. A kutatási területek egyikére külön lapon is felhívjuk látogatóink figyelmét: nevezetesen a szőlőmagban koncentráltan is meglévő természetes antioxidánsok szerepének, jelentőségének feltárására irányuló munkákra.

  A szőlőmag őrleményéből készült termékek reformélelmiszerek vagy étrend-kiegészítők, nem minősülnek gyógyszernek, mellékhatásai nincsenek.

   

  A szabad gyökökről

   

  A támadó szabad gyökök a sejt bármely részét képesek károsítani. Ha a szabad gyökök rátámadnak a sejtmembrán zsírsavaira, a sejt felszakadhat. Amikor a szabad gyökök sejtjeink lizoszómáit – parányi enzimtároló képleteit – támadják meg, a lizoszómák tartalma a sejtbe ürül, és elpusztítja mind magát, mind a szomszédos sejteket. Már ez a folyamat is elég baj, de még rosszabb a lipid-peroxidációnak nevezett folyamat.

  Mialatt a szabad gyökök az egész testünkben a zsírszöveteket támadják, közben a vérünkben úszkáló pici koleszterin-cseppecskéket is eltalálják. Ha pont egy LDL-koleszterint – rossz koleszterint – találnak el, akkor oxidálják azt. Ennek következtében a koleszterin sokkal ragadósabbá válik, annyira ragadóssá, hogy megtapad az érfalak érdes pontjain. Ezzel a plakk-képződés – érelmeszesedés – megindul, és az eltömődött artériák máris szívinfarktus vagy szélütés felé vezetik a szervezetet.

 • Cikkszám
  OUT113
Webáruház készítés